top of page
JUAN R. BERBÍN & KAREN BREWER

NATURA: UN ORIGINEN MUSICAL 

DEL 29 DE JUNY AL 2 DE JULIOL

Karen Brewer-Carías, professora de biomimètica i disseny, conservació i exploració d'hàbitats i espècies naturals, compartirà la seva experiència a la biosfera amazònica i serà la nostra guia i recol·lectora de coneixement durant les passejades per Farrera de la ma del reconegut músic i productor Juan R. Berbín. El guanyador de dos Latin Grammy i expert en la gravació i producció de musical, compartirà el seu enfocament innovador i creatiu que l'ha ajudat a crear alguns dels treballs musicals més interessants i provocatius dels últims anys.

Centrant-nos en la música de la natura que envolta Farrera, explorarem l'alquímia i el descobriment de la nostra relació amb l'entorn: -La natura sona tota l'estona, per tant, també sonem nosaltres com a persones.

A través de caminades, experimentació, pràctiques i cants a la natura, desgranarem les simfonies que ens composen com a éssers animals i humans. i estudiarem la relació entre la natura, la creació i la inspiració. S'hi treballaran tècniques com la biomimètica, els microcosmos o fins i tot el senderisme per descobrir, des d'un punt de vista artístic i científic, que és el so, que són les vibracions i què és la música.

 

Un workshop adreçat a totes aquelles persones interessades en la creació, l'exploració, la música i l'autoconeixement.

​Matrícula: 195€

Allotjament i manutenció completa: 240€

Con-Tocomita_edited.jpg
Juan-Rodriguez-Berbin-taller-de-musics-1.jpg
colorsxstudios_rita-payes-and-pol-battle
ARNAU VILARÓ

ESCRIURE UN GUIÓ (o com no perdre el desig en la reescriptura)

3 A 6 DE SETEMBRE 2023

Tens un projecte de guió de ficció? Estàs encallat i necessites parar i reprendre l’escriptura des d’un altre angle? Aquest taller està orientat a escriptors o guionistes amb un projecte de curtmetratge o llargmetratge entre mans i que necessitin una empenta a fi de reconnectar amb la llavor i el desig amb què es va decidir tirar endavant la pel·lícula.

A través de sessions grupals i individuals, s’abordaran qüestions com els pilars fonamentals de cada projecte, la cerca del to, l’escriptura des de les imatges i la posada en escena per tal d’encarar una primera versió de guió o futures reescriptures. Per a poder realitzar el curs, el sol·licitant ha de disposar de, com a mínim, un tractament de 3 pàgines en el cas de curtmetratges i de 10 pàgines en el cas de llargmetratges.

S’acceptaran 8 projectes seleccionats d’entre tots els sol·licitants.

​Matrícula: 175€

Allotjament i manutenció completa: 270€

Arnau_Vilaró_edited.jpg
bottom of page