top of page

DINAMITACIONS CLANDESTINES PER PREPARAR-SE PER UNA DESTRUCCIÓ INMINENET

És un cicle de cursos organitzat pel Centre d’Art i Natura de Farrera i Fabrica Mudita que pretén incentivar la formació artística/escènica/contemporània al vell mig de l’Alt Pirineu amb artistes consolidats que han innovat en les seves disciplines. Els laboratoris pretenen ser un lloc de trobada, on alumnes i artistes convisquin i treballin colze a colze enmig d’un entorn inigualable com ho és el de Farrera.

LOGO CAN I ACAN-05.png
+ INFO
CENTRE ART I NATURA

El Centre d’Art i Natura de Farrera, Premi Nacional de Cultura 2020, és una residència de treball per a artistes i investigadors d'arreu del món. El medi natural d'alta muntanya, amb boscos de coníferes i d’arbres de fulla caduca, amb prats de dall, amb pastures alpines i roquissars, juntament amb l'autenticitat del seu patrimoni cultural, arquitectònic i humà, fan de Farrera un marc únic pel treball de camp, la recerca i l’estudi.

 

Els equipaments residencials del CAN són senzills i confortables, amb habitacions individuals o dobles, cuina i bany, estudis i espais comuns on dur a terme la tasca artística o investigadora i amb un espai de socialització, el menjador, que es caracteritza per una cuina sana i elaborada.

 

Els tallers disposen de bona llum natural, aigua i electricitat, i són també adequats per a la celebració de seminaris, cursos i/o reunions per a grups de fins 15 persones).

  • Dret al curs i a l’accés a les instal·lacions.

  • Pensió completa durant el curs: Habitació per dormir i tots els àpats dels dies que dura el curs inclosos (esmorzar, dinar i sopar) de la mà del xef del CAN Arnau Llobet.

La matrícula NO inclou el transport fins a Farrera.

MATRICULA

Inscripció i selecció

  • La selecció dels participants a cada curs es farà segons valoració del currículum i en criteri dels docents, ja que les places són limitades. 

  • En cas de ser seleccionats per participar al curs, rebreu un e-mail amb les instruccions per fer el pagament.

bottom of page