top of page
NAO I MARCEL

DINAMITAT

Son considerats els “enfants terribles” del teatre català contemporani i son una de les parelles artístiques amb mes projecció al circuït teatral europeu. Les seves creacions son irreverents, crues i punkys per la qual aconsegueixen atreure el públic jove a les sales sense perdre el recolzament de la critica. Algunes de les seves creacions mes reconegudes són Atraco, paliza y muerte en Agbanäspach, Les skatiers o Mammon, que va ser adaptada al cinema per part d’HBO.

CANCER D’EGO. EL WORKSHOP

Laboratori de creació escènica dedicat als límits de la autoficció i a la superació dels seus confins. Partint del diàleg entre la experiència real i la ficcionalització dels fets biogràfics, que ja proposa aquesta estètica representativa anomenada autoficció, i tot reformulant les formes i retòriques que se’n desprenen, pretenem concebre una metodologia genuïna per replantejar aquest gènere, que de tant emprat ja ens sembla caduc. Curs de 4 dies adreçat a actxrs, performers i creadorxs d’escena.

 

8efbb0d3-5a77-45f0-a348-9032d2c5124b_alta-libre-aspect-ratio_default_0_edited.jpg

creació teatral 

DINAMITADORS.

NAO ALBET I MARCEL BORRÀS // AUTOFICCIÓ
NIÑO DE ELCHE
Niño de Elche

música i performance 

 

VEUS INDISCIPLINÀRIES. e

Les veus no són només cos, sinó també espai, llenguatge, idea. Les podem trobar en tota mena de disciplines artístiques sent les millors eines per desertar-les. Som el nostre propi laboratori o taller per això aquesta trobada és més una conversa que donarà voltes en comú a alguna cosa concreta que un nombre de tècniques i exercicis difícils d'assumir en un temps tan breu. Aquesta concreció estarà precedida pels interessos de cadascú en relació amb allò que entengui per veu. No serà una trobada homogènia, ni equilibrada (no té res a veure amb l'experiència vocal) sinó irregular, heterodox, contradictòria i preferiblement paradoxal, on l'encreuament inesperat de veus donarà forma a una nova veu comuna.

 

nino-de-elche.9_edited.jpg
NIÑO DE ELCHE // VEUS INDISCIPLINÀRIES
VERO
Vero Cendoya

geografia del cos

 

Un WORKSHOP sobre la dansa a través de les cicatrius.

El cos, la seva materialitat, és l'única instância ineludible a la qual esta sotmès l'ésser huma. El seu pes i la seva pell, la seva forma i la seva sensibilitat, són part del que som. Això implica dues coses: d'una banda, la imposibilitat del subjecte per a fugir de la matèria: per una altra, percebre i comunicar-se més enlla de la paraula.

Signifiquem el món a través del cos, en relacionem corporalment construim comunitat. En el workshop "Geografia del cos", investigarem sobre la concreció del nostre propi cos i la seva identitat per a trobar allò que ens diferencia i que en fa singulars en el nostre propi moviment. Les participants formaran part de la meva investigació sobre la memôria corporal i motora i els aiudaré

a desenvolupar els seus propis projectes que parteixin des d'ells i

elles mateixxxxs.

if-lultim-desig_cia-vero-cendoya_05_edited.jpg
bottom of page