top of page

DINAMITACIONS CLANDESTINES PER PREPARAR-SE PER UNA DESTRUCCIÓ IMMINENT

INC
NAO ALBET I MARCEL
NIÑO DE ELCH

DINAMITAT

creació teatral 

DINAMITADORS.

Son considerats els “enfants terribles” del teatre català contemporani i son una de les parelles artístiques amb mes projecció al circuït teatral europeu. Les seves creacions son irreverents, crues i punkys per la qual aconsegueixen atreure el públic jove a les sales sense perdre el recolzament de la critica. Algunes de les seves creacions mes reconegudes són Atraco, paliza y muerte en Agbanäspach, Les skatiers o Mammon, que va ser adaptada al cinema per part d’HBO.

CANCER D’EGO. EL WORKSHOP

Laboratori de creació escènica dedicat als límits de la autoficció i a la superació dels seus confins. Partint del diàleg entre la experiència real i la ficcionalització dels fets biogràfics, que ja proposa aquesta estètica representativa anomenada autoficció, i tot reformulant les formes i retòriques que se’n desprenen, pretenem concebre una metodologia genuïna per replantejar aquest gènere, que de tant emprat ja ens sembla caduc. Curs de 4 dies adreçat a actxrs, performers i creadorxs d’escena.

 

8efbb0d3-5a77-45f0-a348-9032d2c5124b_alta-libre-aspect-ratio_default_0_edited.jpg

Voces indisciplinarixs 

Del 03/10/2022 al 05/10/2022

Las voces no son solamente cuerpo, sino también espacio, lenguaje, idea. Las podemos encontrar en todo tipo de disciplinas artísticas siendo las mejores herramientas para desertar de ellas. Somos nuestro propio laboratorio o taller por eso este encuentro es más una conversación que dará vueltas en común a algo concreto que un número de técnicas y ejercicios difíciles de asumir en tan breve tiempo. Dicha concreción estará precedida por los intereses de cada cual en relación a lo que entiendas por voz. No será un encuentro homogéneo, ni equilibrado (nada de eso tiene que ver con la experiencia vocal) sino irregular, heterodoxo, contradictorio y preferiblemente paradójico, donde el cruce inesperado de voces dará forma a una nueva voz común.

nino-de-elche.9_edited.jpg
CURSOS
Ancla 1
+ INFO
LOGO CAN I ACAN-05.png

DINAMITACIONS CLANDESTINES PER PREPARAR-SE PER UNA DESTRUCCIÓ IMMINENT

És un cicle de cursos organitzat pel Centre d’Art i Natura de Farrera i Fabrica Mudita que pretén incentivar la formació artística/escènica /contemporània al vell mig de l’Alt Pirineu amb artistes consolidats que han innovat en les seves disciplines. Els laboratoris pretenen ser un lloc de trobada, on alumnes i artistes convisquin i treballin colze a colze enmig d’un entorn inigualable com ho és el de Farrera.

CENTRE ART I NATURA

El Centre d’Art i Natura de Farrera, Premi Nacional de Cultura 2020, és una residència de treball per a artistes i investigadors d'arreu del món. El medi natural d'alta muntanya, amb boscos de coníferes i d’arbres de fulla caduca, amb prats de dall, amb pastures alpines i roquissars, juntament amb l'autenticitat del seu patrimoni cultural, arquitectònic i humà, fan de Farrera un marc únic pel treball de camp, la recerca i l’estudi.

 

Els equipaments residencials del CAN són senzills i confortables, amb habitacions individuals o dobles, cuina i bany, estudis i espais comuns on dur a terme la tasca artística o investigadora i amb un espai de socialització, el menjador, que es caracteritza per una cuina sana i elaborada.

 

Els tallers disposen de bona llum natural, aigua i electricitat, i són també adequats per a la celebració de seminaris, cursos i/o reunions per a grups de fins 15 persones).

MATRICULA
  • Dret al curs i a l’accés a les instal·lacions.

  • Pensió completa durant el curs: Habitació per dormir i tots els àpats dels dies que dura el curs inclosos (esmorzar, dinar i sopar) de la mà del xef del CAN Arnau Llobet.

La matrícula NO inclou el transport fins a Farrera.

Inscripció i selecció

  • La selecció dels participants a cada curs es farà segons valoració del currículum i en criteri dels docents, ja que les places són limitades. 

  • En cas de ser seleccionats per participar al curs, rebreu un e-mail amb les instruccions per fer el pagament.

bottom of page